İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Veli Efendi İlkokulu

Şbt

VELİEFENDİ İLKOKULU  ÖĞRENCİLERİ İLLÜZYON GÖSTERİSİNE KATILDILAR.

Şbt

Veli Efendi İlkokulu 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı duruşu yaparak andı. Okul Müdürümüz Hikmet GÜRSOY milletimizin bu acıları tekrar yaşamaması temennisinde bulunarak, kısa bir konuşma yaptı. Deprem şehitlerimizi asla unutmayacağımızı vurguladı.

Ock

Okul Güvenlik Kamera Sistemi Yenilendi.

Çatı olukları değiştirildi.  Fiziki Sorunlar çözüldü. Yenilemeler yapıldı.  Her işimize koşan başta sayın başkanımız Ömer ARISOY olmak üzere bütün belediye çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Öğrencilerimiz 2. döneme daha güvenli, daha temiz bir başlangıç yapacaklar.

Ock

VELİEFENDİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ KARNELERİNİ ALARAK ARA TATİLE GİRDİLER.

Ock

Veli efendi ilkokulu öğrencileri  büyük bir çoşkuyla karneleri aldılar. Öğretmenlerinin onlar için hazırladığı küçük hediyeleri sevinçle karşıladılar.

Bir dönem boyunca çok çalışıp yorulan öğrencilerimiz kısa bir molayı hak etti. Karne dağıtım sürecinden sonra okul bahçesinde sıra olan öğrencilerimiz okul müdürümüz Hikmet GÜRSOY eşliğinde 'İstiklal Marşı'nı söylerek tatile girdiler.

Ock

Okulumuz çatısında bulunan yağmur iniş olukları yenilendi. Eskimiş kırılmış kiremitler değiştirilerek düzenlendi.

Katkılarından dolayı Zeytinburnu belediye başkanı Ömer ARISOY'a ve olukların yenilenmesini gerçekleştiren ekibe teşekkür ederiz.

Ock

Veli efendi Anaokulu dilimizin zenginlikleri proje kapsamında çocuk kitapları yazarı Yasemin TEMİZARABACI YILDIRMAZ'ı okulumuza davet etti.

Okulumuzu ziyaret eden YILDIRMAZ çocuklara 'Kısa Boylu Zürafa' hikaye kitabını okuyarak onlarla kitap üzerinde sohbet etti.

Öğrencilerden kendi zürafalarını resmetmelerini isteyerek hikaye yazmaya nasıl başladığını anlattı. Meraklı miniklerinin tüm sorularını cevaplayan YILDIRMAZ diğer farklı kitaplarını da tanıtarak kitap okumanın önemimi çocuklarla paylaştı.

Okul Müdürümüz Hikmet GÜRSOY yazarimiza çiçek takdim ederek ziyareti ve emekleri için teşekkürlerini sundu.

Genç Yeteneklere Edebiyat Dünyasının Kapılarını Aralayan Bir Adım

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz öğrencileri Ocak ayı etkinliklerini gerçekleştirdirler.

Her bir sınıf çeşitli kelimelerle   'Anlamını Bul' ve 'Hikaye Oluşturma'  çalışmalarını yaparak farklı kelimelerin anlamlarını buldular.

Öğrendikleri yeni kelimelerle hikayeler oluşturarak arkadaşlarına anlattılar.

Ock

İlçemizde yapılan masa tenisi turnuvasında okulumuz ilçe 2. si olarak bizi gururlandırmıstır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Okul müdürümüz Hikmet GÜRSOY derceye giren öğrencimize hediyesini vererek  başarılarının devamını diledi.

Ock

17 Ocak 2024 Çarşamba günü, Veliefendi Bilgi Evi’ni ziyaret eden 4-D sınıfı öğrencilerimiz Milli Uzay Programı ve Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS) yolculuğu ile ilgili etkinliğe katıldılar.

Okulumuzda Şehitlerimiz İçin Anlamlı Saygı Duruşu

Ock

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilere ağız ve  diş sağlığı seti hediye etti.

Ara

Okulumuz 4-K sınıf öğrencileri Topkapı Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda eğitime katıldılar. Eğitim; çocuklara, güvenli geçiş  yollarını kullanma, kavşak geçişi, bisiklet kullanıı ve yaya önceliği gibi temell trafik kurallarını öğreterek gelecekteki sürücülerin bilinçli ve sorumlu olmalarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Ara

1/K Sınıfı Öğrencileri ve Öğretmeni, Okul Müdürü Hikmet GÜRSOY'un katılımıyla yerli malı kutlamalarını gerçekleştirdi. Öğrencilerimize okulda yerli malı tüketiminin önemi ve öğretimi yanında tutumlu ve tassarruflu olma bilinci kazandırıldırldı.